Domů/Chefs Patrik Bečvář

Patrik Bečvář

Hotel Selský dvůr



Minulé akce

Chef's table - 23. 01. 2014
Chef's table - 27. 05. 2014


Rozhovor

Co bys dělal, kdybys nebyl kuchařem?

Byl bych zahradník.

 

První jídlo, které jsi kdy uvařil?

Těstoviny s rajčatovou omáčkou. To mi bylo tak dvanáct.

 

Nejzvláštnější ingredience, co jsi kdy použil?

Hovězí vemínko.

 

Kdyby sis mohl do batohu sbalit jen tři ingredience, co by to bylo?

Kečup, brambory, maso. Vím, že to zní strašně u kuchaře, ale kečup mám fakt rád.

 

Které jídlo bys nazval jako svůj „signature dish“?

Hanger steak se špagetovou dýní.

 

Je nějaké jídlo, co opravdu nemáš rád?

Nejím játra, zvěřinu, kachnu…samozřejmě to ochutnám, když to vařím, ale že bych si to dal sám, to ne.

 

Máš nějakou stravovací neřest?

Večer se musím najíst, než jdu spát, dávám si třeba sušenky s mlékem.

 

Co se ti líbí na projektu CHEF TIME FEST?

Líbí se mi, že budeme sedět u stolu s hosty a hned uslyšíme kritiku nebo chválu.




Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017