Domů/Chefs Kamila Rundusová

Kamila Rundusová

 

Kuchařka Kamila Rundusová vařila na Novém Zélandu, v Austrálii a má za sebou také praxi v kuchyni Jamieho Olivera.

 

Nyní ji můžete vídat v restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise oceněné Michelinskou hvězdou.




Minulé akce

Chef table v AvantGarde - 29. 01. 2015


Rozhovor

Dovedeš si představit, že bys práci v kuchyni vyměnila za nějakou jinou, co by tě bavilo dělat?

Rozhodně bych chtěla farmu. Pěstovat zeleninu, bylinky a chovat zvířata. Ovce, kozy, krávy...

 

Pamatuješ si na první jídlo, které jsi kdy uvařila?

Buřtguláš. A nedal se jíst.

 

Je nějaký světový šéfkuchař, kterého obdivuješ a od kterého by ses chtěl učit?

Není jeden. Mými favority jsou rozhodně David Chang, Magnus Nilsson a překvapivě René Redzepi.

 

Která surovina patří mezi tvé nejoblíbenější?

Citronová tráva.

 

Nejzvláštnější ingredience, co jsi kdy použila?

Kachní embrio.

 

Je nějaké jídlo, co opravdu nemáš rád?

Nemám. Sním opravdu všechno.

 

Máš nějakou stravovací neřest?

Pojídání nezdravých věcí v pozdních hodinách.

 

Co se ti líbí na projektu CHEF TIME FEST?

Baví mě, že spojuje kuchaře z různých restaurací a ti mají možnost vzájemně vidět jak ostatní pracují při servise, mohou sdílet svoje zkušenosti a navázat nové kontakty. 




Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017