Domů/Chefs Patrik Havlíček

Patrik Havlíček




Minulé akce

Patrik Havlíček versus Lukáš Želechovský - 16. 01. 2014
Chef's table - 23. 01. 2014
Sushi duel - 06. 04. 2014
Jazz a finger food - 17. 01. 2014
Škola vaření na téma krevety - 03. 02. 2014
Chef's table - 07. 02. 2014
Chef's table - 27. 05. 2014
Chef's table - 30. 05. 2014
CHEF TIME na vesnici - 01. 06. 2014
Cesta po Asii - 02. 06. 2014
BBQ škola - 29. 05. 2014
BBQ škola - 05. 06. 2014
BBQ party - 06. 06. 2014
Chef´s SHOW Asijská kuchyně - 03. 02. 2015
Chef´s SHOW - 21. 01. 2015


Rozhovor

Co bys dělal, kdybys nebyl kuchařem?
To nevím, na nic jiného bych se nehodil.


První jídlo, které jsi kdy uvařil?

Houskové knedlíky v pěti letech.


Nejzvláštnější ingredience, co jsi kdy použil?  
Hovězí krev.

Kdyby sis mohl do batohu sbalit jen tři ingredience, co by to bylo?
Koriandr, sójovka a hovězí.

Které jídlo bys nazval jako svůj „signature dish“?   
Byl by to dezert: ledová čokoláda Valrhona. Tu tady dělám často.

Je nějaké jídlo, co opravdu nemáš rád?    
Dršťky, tepelně upravené ryby a vysušené maso.

Máš nějakou stravovací neřest?          
Klobásy, párky, kolu…je toho víc.

Co se ti líbí na projektu CHEF TIME FEST?   
Líbí se mi, že si zavařím s lidmi, se kterými bych se normálně v kuchyni nesetkal, a že budu sedět s lidmi u stolu.

 

Celý rozhovor zde.




Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017