ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2015

20. 01. 2015 - 05. 02. 2015
Praha

Workshop kávy

Workshop pod vedením baristy Tomáše Komberce je určen všem, kdo kávu milují a chtějí se o ní dozvědět více. Obsahem kurzu je cesta kávy z plantáže až po šálek dokonale připravené kávy. Dozvíte se mnoho zajímavých informací z oblasti botaniky, výrobního procesu, obchodu s kávou, pražení a balení a samozřejmě správné a profesionální přípravy včetně praktické vyuky přípravy kávy včetně práce s mlékem.

 

Délka a místo konání

Délka workshopu je 2,5 hodiny a workshop probíhá přímo v prestižní Universita del caffé.

 

Certifikát

Na závěr workshopu získáte na památku oficiální certifikát o účasti na kurzu.

 


28. 01. 2015 | Work shop - příprava kávy
Tomáš Komberec
03. 02. 2015 | Workshop - příprava kávy
Tomáš Komberec


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017