Domů/detail akce LETNÍ CHEF TIME FEST 2014/ Chef's table

LETNÍ CHEF TIME FEST 2014

26. 05. 2014 - 08. 06. 2014
Praha

Chef's table 30. 05. 2014 19:00

Místo: Aureole



Lukáš Želechovský

 

Sashimi z mušle Sv. Jakuba, zázvorovo-mrkvová emulze

Riesling Rheingau QbA, Weingut Robert Weil, Rheingau, Deutschland

 

Roman Dolejš

 

Raviola s hoisin konfitovanou hovězí oháňkou, napa zelné slaw, kari - kokosová pěna

Maranges David Moreau, Bourgogne, France

 

Patrik Havlíček

 

Tuňák marinovaný v sojové omáčce Kikkoman, grilovaná foie gras, bramborové škubánky

Pinot Gris Réserve Particuliére, Domaine Weinbach, Alsace AOC, France

 

Jiří Král 

 

Vepřový bok „Statek Mitrov“ sous-vide, lehce protažený v bukovém kouři a opečený na grilu, glace Gold kari s jarními smrži, bramborová wasabi cubes s vinnými třešněmi, výhonky bylinek a saké kaviár

La Bastide Dauzac Margaux, Bordeaux, France

 

Karolína Kocincová

 

Lehký mango mousse, malinovým sorbet a máta, tradiční cha-no-ka sušenka, plněná ganache z bílé čokolády, kokosová pěna, sponge cake z mučenky  

Tokaji Aszu 3 Puttonyos, Oremus, Tokaj


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017