Domů/detail akce ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2015/ Chef table v AvantGarde

ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2015

20. 01. 2015 - 05. 02. 2015
Praha

Chef table v AvantGarde 29. 01. 2015 19:00

Místo: AvantGarde



Je úžasné sledovat jak spolu pracují ti nejlepší . Mít pět z nich pohromadě v jedné kuchyni je vždy nezapomenutelným zážitkem." Karel Šimůnek, ředitel festivalu

 

Pětichodové menu od pěti předních šéfkuchařů, spárované s víny od nejlepšího českého sommeliera Jakuba Přibyla. Jeden z šéfkuchařů bude sedět u vašeho stolu a stráví s vámi nezapomenutelný večer.

 

MENU

Finger Food & Champagne

    Champagne Deutz, Classic brut, N.V., Champagne

 

Radek David, La Veranda

Křupavá rolka plněná tartarem z mořského vlka,

račí ocásky, kopr a barevná řepa 

     F. X. Pichler, Gruner Veltliner,

     Loibner Klostersatz Federspiel, 2013, Wachau  

 

Tomáš Levý, Red Pif

Perlička, foie gras , jablka, zelí, tymiánová brioche

     Dr. Burklin-Wolf, Riesling Hohenmorgen,

     2009, Pfalz


Marek Raditsch, Kampa Park

Halibut v olivovém oleji, pancetta, černý lanýži,

bramborovým pyré

     Long-Depaquit, Chablis 1er Cru Les Lys,

     2011, Bourgogne

 

Petr Hajný, Krajinská 27

Kotleta ze selátka, černý kořen, fava fazolky,

pivo Krajinská 13° polotmavé

     Domaine Sigaut, Chambolle-Musigny Les Bussiéres VV,

     2012, Bourgogne


Kamila Rundusová a Jana Bilíková

La Degustation Bohême Bourgeoise

Zmrzlina z kozího sýra, červená řepa, maliny,

karamelizovaný chléb, popel, lanýž

Braida di Giacomo Bologna, Brachetto d'Acqui, 2012


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017