Domů/detail akce ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2015/ Chef table v AvantGarde

ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2015

20. 01. 2015 - 05. 02. 2015
Praha

Chef table v AvantGarde 22. 01. 2015 19:00

Místo: AvantGarde



"Je úžasné sledovat jak spolu pracují ti nejlepší . Mít pět z nich pohromadě v jedné kuchyni je vždy nezapomenutelným zážitkem." Karel Šimůnek, ředitel festivalu

 

Pětichodové menu od pěti předních šéfkuchařů, spárované s víny od nejlepšího českého sommeliera Jakuba Přibyla. Jeden z šéfkuchařů bude sedět u vašeho stolu a stráví s vámi nezapomenutelný večer.


MENU

Finger food & Champagne

    Champagne Deutz, Rosé brut, N.V., Champagne


Roman Dolejš, La Gare

 Krémový kozí sýr, burgundský lanýž, červená řepa 

   Johann Josef Prüm, Riesling kabinett, 2011, Mosel

 

Titus Eliáš, Na Kopci

Králičí ragout, listové těsto, olivová tapenáda

    Zind-Humbrecht, Riesling Herrenweg de Turckheim,

    2012, Alsace

 

Jiří Král, Aureole

Tuňák Yellow fin, wasabi krém, papája s mangem, kokosovová pěna

    Domaine Maume, Bourgogne Pinot noir, 2012, Bourgogne

 

Marek Fichtner, the Augustine 

Dančí hřbet, tymiánová omáčka s čokoládou,

pyré z kerblíkového kořene

    Domaine du Pegau, Chateauneuf-du-Pape reserve,

    2008, Vallee du Rhone

 

Karolína Kocincová, the Mark 

Dulcey Valrhona dortík, máslové čokoládové sušenky, karamelová ganache, jablíčka v portském víně, 

oříšková zmrzlina

    Graham´s, LBV Porto, 2008, Douro


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017