Domů/detail akce ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2014/ Chef's table

ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2014

13. 01. 2014 - 08. 02. 2014
AvantGarde restaurant

Chef's table 23. 01. 2014 0:00

Místo:



Chef's table v asijském stylu: Patrik Bečvář, Ari Munandar, Patrik Havlíček, Jiří Král, Karolína Kocincová. 

Více info a report zde.

 

Vína: Wine World
Sommeliér: Martin Vinter

 

Patrik Bečvář

 

Carpaccio z telecí svíčkové dochucené lanýžovou solí s parmazánovým moussem. Lehký rukolový salát a kaviár z tmavého aceta balsamica
White Franc 2011, Tulip Winery


Ari Munandar

 

Zprudka opečené mušle Sv. Jakuba servírované s křupavými kalamáry, pikantním kokosovým dresinkem a asijskou Salsa Verde
Riesling Resérve 2011, Jean Sipp


Patrik Havlíček

 

Marinovaný steak z chilského Sea Basse s Tom Yan omáčkou, pěnou z palmového cukru a tempurou z ústřice
Rarangi Sauvignon blanc 2011, Wither Hills


Jiří Král

 

Kachní prsa a stehno připravené a la Pekingská kachna, těstovinové placičky s čerstvou okurkou a zelenou cibulkou, omáčka Hoisin, okurkový kaviár a anýzová pěna
Zinfandel Grand Reserve Antique Vines 2008, Villa Mt. Eden


Karolína Kocincová

 

Sněhová pusinka s tapiokovou pannacottou, espuma z manga, passion fruit krém a pralinka z bílé čokolády Valrhona a vanilky
Small Hill Sweet 2011, Leo Hilinger


Ari Munandar: Zprudka opečené mušle Sv. Jakuba servírované s křupavými kalamáry, pikantním kokosovým dresinkem a asijskou Salsa Verde Karolína Kocincová: Sněhová pusinka s tapiokovou pannacottou, espuma z manga, passion fruit krém a pralinka z bílé čokolády Valrhona a vanilky Patrik Havlíček: Marinovaný steak z chilského Sea Basse s Tom Yan omáčkou, pěnou z palmového cukru a tempurou z ústřice Patrik Bečvář: Carpaccio z telecí svíčkové dochucené lanýžovou solí s parmazánovým moussem. Lehký rukolový salát a kaviár z tmavého aceta balsamica Jirka Král:Kachní prsa a stehno připravené a la Pekingská kachna, těstovinové placičky s čerstvou okurkou a zelenou cibulkou, omáčka Hoisin, okurkový kaviár a anýzová pěna

Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017