Jak to vypadá, když se dva přední šéfkuchaři potkají u přátelského vaření Chef´s Duel? Jiří a Pavel pro Vás budou vařit každý tříchodové menu, tudíž hosté budou mít možnost ochutnat celkem šest chodů v doprovodu vybraných vín.
Welcome drink, canapés
Menu 1.
Jiří Král (Aureole, Michelin Bib)
Terina Foie Gras, jablka – pyré, sušené, wasabi – golden jelly a ovocná zmrzlina.
Meyer-Fonné Pinot Gris Réserve Vielles Vignes Chateau de Trinquevedel Tavel 2015
••••
Filet z halibuta, tuřín, dýně, shiso špenát a humrové glacé.
Weingut Schäfer-Fröhlich Riesling Vulkangestein Trocken 2015
••••
Slaný karamel, karotkový dortík, sorbet z rudých pomerančů a thajská bazalka.
Oremus Tokaji Aszú 3 Puttynos 2010
Menu 2.
Pavel Býček (La Rotonde, Alcron*****)
Pečené Foie Gras de Bourgie, dýně a zázvorová pěna.
Meyer-Fonné Pinot Gris Réserve Vielles Vignes Chateau de Trinquevedel Tavel 2015
••••
Filet z halibuta norského, quinoa a brokolice.
Weingut Schäfer-Fröhlich Riesling Vulkangestein Trocken 2015
••••
Créme brulee s madagaskarskou vanilkou, slaný karamel a rozmarýn.
Oremus Tokaji Aszú 3 Puttynos 2010
Sommelier: Tomáš Brůha (1er Wines)
Cena menu zahrnuje degustaci vín a neomezenou konzumaci nealko nápojů a kávy.