Domů/detail akce ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2016/ Chef´s Table

ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2016

07. 01. 2016 - 28. 01. 2016
Praha

Chef´s Table 21. 01. 2016 19:00

Místo: AvantGarde



CHEF´S  TABLE

pět předních českých šéfkuchařů vám společně připraví své menu. Toto menu vám bude servírováno ke stolu, který sdílíte s dalšími gastronomickými nadšenci a s jedním z kuchařů, který menu připravil.

Během celého večera se u vašeho stolu vystřídají i ostatní aktéři, včetně sommeliéra, který vás bude celým večerem provázet a představí vybraná spárovaná vína. Máte jedinečnou příležitost nahlédnout pod pokličku těm nejlepším v české gastronomii a zeptat se na jejich triky.

MENU

Champagne Deutz, Rosé brut, N.V., Champagne, Francie


Titus Eliáš - Na kopci,

Carpaccio z chobotnice, fenykl, limetový olej

Viña Leyda, Sauvignon blanc „Garuma“, 2013,

Leyda Valley, Chile 

 

Petr Hajný - Park Hotel Popovičky

Černý kořen s kachnou, křepelčím vejcem a cibulí

Dr. Bürklin-Wolf, Riesling Altenburg Premier Cru, 2014,

Pfalz, Německo

 

Honza Punčochář - Grand Cru

 

Jan Kvasnička - AvantGarde Restaurant

Hovězí žebro, pórek, vazovice, bramborové pyré

Luciano Sandrone, Nebbiolo d´Alba „Valmaggiore“,

2011, Piemonte, Itálie

 

Karolina Kocincova - The Mark

Citron, limeta, med, meringue, rozmarýn

Kracher, Beerenauslese Cuvée, 2011,

Neusiedlersee, Rakousko


Vína vybral z nabídky Premier WINES & SPIRITS a spároval sommeliér Tomáš Brůha


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017