Domů/detail akce ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2016/ Chef´s Table

ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2016

07. 01. 2016 - 28. 01. 2016
Praha

Chef´s Table 14. 01. 2016 19:00

Místo: AvantGarde



CHEF´S  TABLE

pět předních českých šéfkuchařů vám společně připraví své menu. Toto menu vám bude servírováno ke stolu, který sdílíte s dalšími gastronomickými nadšenci a s jedním z kuchařů, který menu připravil.

Během celého večera se u vašeho stolu vystřídají i ostatní aktéři, včetně sommeliéra, který vás bude celým večerem provázet a představí vybraná spárovaná vína. Máte jedinečnou příležitost nahlédnout pod pokličku těm nejlepším v české gastronomii a zeptat se na jejich triky.

MENU

Champagne Deutz, Rosé brut, N.V., Champagne, Francie

 

Marek Raditsch, Kampa park

Tuňák, foie gras, kachní prsíčko a maracuja

Nicolas Badel, Condrieu, 2014, Vallée du Rhône, Francie

 

Lukáš Želechovský, Buddha Bar

Mušle svatého Jakuba, satay omáčka a shitake houby

Willi Schaefer, Riesling Graacher Himmelreich Kabinett, 2014, Mosel, Německo 

 

Jirka Král, Aureole

Mangalica, lanýže, jeruzalémské artyčoky, zelenina a miso

Meyer-Fonné, Pinot blanc Vieilles Vignes, 2014, Alsace, Francie

 

Roman Dolejš, La Gare

Dančí hřbet, dýňové pyré, kaštany, černý rybíz

Clos Fourtet, Closerie de Fourtet, 2011, St. Emilion- Bordeaux, Francie

 

Lucie Průšová, Chocolatier - pattissier

Biscuit Joconde , krokant, kompot z citrónů, krém bavarois, piemontské lískové oříšky, crumble, tymián

Château Dereszla, Tokaji Aszú 3 puttonyos, 2010, Tokaj, Maďarsko

 

Vína vybral z nabídky Premier WINES & SPIRITS a spároval sommeliér Tomáš Brůha


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017