Domů/Chefs Lukáš Čarný

Lukáš Čarný

GóKaná



Minulé akce



Rozhovor

Na jakém jídle nejvíc ujíždíte?

Bryndzové halušky.

 

Co byste poradil svému patnáctiletému já?

Vykašli se na vysokou školu aběž rovnou do kuchyně.

 

Jak vypadá perfektní host v restauraci?

Blondýna, dlouhé vlasy, modré oči. 

 

Chodíte jíst i ke kolegům?

Áno, nejčastěji Voker bistro, Sansho, Lokál,... 

 

Jaké jídlo je vaše nejsilnější zbraň?

Kachna, zelí, lokše a samozřejmě brynzové halušky. 

 

Co vás na práci v kuchyni fakt nebaví?

Kolegové, kteří berou své povolání lehkovážně a nezodpovědně. 

 

Jak vypadá vaše jídlo v práci?

Rýže na tisíc způsobů. 

 

Tři suroviny, které bych vybral do balíčku poslední kuchařské záchrany:

Sůl, wagyu a boredeax.

 

Jídlo, které bych si nikdy rozhodně nedal: 

Hmyz.

 

Čím v jídle hřeším:

Nepravidelná strava, párky :-)




Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017