Domů/Chefs Jakub Kotyza

Jakub Kotyza

O2 Arena



Minulé akce

Chef´s table - 23. 01. 2018


Rozhovor

ROZHOVOR

 

Na jakém jídle nejvíc ujíždíte?

Nejvíce ujíždím na hovězím mase a to v jakékoliv úpravě.

 

Co byste poradil svému patnáctiletému já?

Lépe se naučit cizí jazyk a odejít na zkušenou do zahraničí.

 

Jak vypadá perfektní host v restauraci?

Vše sní a chodí pravidelně.

 

Chodíte jíst i ke kolegům?

Ano chodím. Nemám sice oblíbené místo, jdu tam na co mám zrovna chuť a rád zkouším nové podniky, třeba teď restaurace Sia.

 

Jaké jídlo je vaše nejsilnější zbraň?

V práci máme mnoho různých akcí takže je to hodně různorodé a pestré.

 

Co vás na práci v kuchyni fakt nebaví?

Nespolehliví kolegové.

 

Jak vypadá vaše jídlo v práci?

V rychlosti a pořád.

 

Tři suroviny, které bych vybral do balíčku poslední kuchařské záchrany:

Chléb, máslo a pivo.

 

Jídlo, které bych si nikdy rozhodně nedal:

Rýžový nákyp.

 

Čím v jídle hřeším:

Smažené jídlo.




Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017