Domů/Chefs Gabriel Kocák

Gabriel Kocák

restaurant CULINARIUM



Minulé akce

Chef´s Table - 16. 06. 2016


Rozhovor

Co miluješ na vaření?

Na varení milujem to, že nemá hranice, žiadne mantinely a ani pravidlá. Milujem kreativitu, momentálne emócie a možnosti, ktoré mi dávajú suroviny, techniky a samotná príroda. Je to nekonečný príbeh chutí, vôní a možností



Co nejraději připravuješ v létě?

Nezaoberám sa otázkou čo varím, najradšej mám rád všetky ročné obdobia, pretože každé mi dáva iné možnosti a voľnosť vo výbere surovín, ktoré sú dostupné, ale ak mám odpovedať, tak strašne rád pracujem so zeleninou, má úžasnú energiu a obrovský potenciál.

 

Co by si česká gastronomie mohla vzít z té slovenské?

Fuúú, ťažká otázka! Myslím si, že to nie je o tom. čo by si mala vziať, je to o tom spájať veci, takže mali by sme viac spolupracovať s bratmi z Čiech a kreovať spoločne krásne jedlá, každý máme to svoje.

 

Čím mě zaručeně dostanou (potěší) ostatní kolegové kuchaři?  

Určite svojím rukopisom a kreativitou, emóciou, alebo spomienkou na niečo z detstva.


Zobrazit / Skrýt starší rozhovory




Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017