Domů/Chefs Jaroslav Žídek

Jaroslav Žídek

restaurant Albrecht - Bratislava

 

Jaroslav Žídek za svůj život procestoval velkou část světa, ale nakonec se uchytil na Slovensku, kam přišel za prací, která mu byla nabídnuta. Měl zde pouze zaběhnout a pozvednout kuchyni a nakonec zde zůstal na stálo. Jako šéfkuchař působil v pražských restauracích Kampa Park, Aqua restaurant, Barock restaurant a v pražském i španělském Pravda restaurant. Získal bohaté zkušenosti ve Švédsku, v Dánsku, ve Francii, v Itálii a i v dalších zemích.




Minulé akce

Chef´s DUEL - 15. 01. 2016
Chef´s Table - 16. 06. 2016


Rozhovor

Co miluješ na vaření?

Volnost a v podstatě neomezené možnosti

 

Co nejraději připravuješ v létě?

To, co příroda dá, ale favoriti jsou jasní, třešně Kordia z dunajské Lužné, jahody z Veselí u Piešťan, meruňky z Walernu a houby z malých Karpat…

 

Co by si česká gastronomie mohla vzít z té slovenské?

Už si vzala, většinu použitelného personálu :-)

 

Čím mě zaručeně dostanou (potěší) ostatní kuchaři – kolegové?

Přátelským pokecem a výměnou informací. Těch není nikdy dost


Zobrazit / Skrýt starší rozhovory




Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017