Domů/Chefs Tomáš Kněž

Tomáš Kněž

o2 arena



Minulé akce

Jazz a finger food - 17. 01. 2014
CHEF TIME na vesnici - 01. 06. 2014
Chef's Table - 22. 02. 2017


Rozhovor

Co bys dělal, kdybys nebyl kuchařem?

Asi by mě bavilo dělat truhláře, to je takové kreativní.

 

První jídlo, které jsi kdy uvařil?

Myslím si, že to byla bramborová polévka, když mi bylo 14.

 

Nejzvláštnější ingredience, co jsi kdy použil?

To mě nic nenapadá. Možná zlato?

 

Kdyby sis mohl do batohu sbalit jen tři ingredience, co by to bylo?

Máslo, mouka a králičí maso.

 

Které jídlo bys nazval jako svůj „signature dish“?

U nás to není úplně o pokrmech, nemáme jídelní lístek, ale děláme menu, kterým se snažíme navázat na interpreta, který tady vystupuje. Byla tady Kylie Minogue, tak jsme dělali afrodiziakální menu, na Bruna Marse zase havajské speciality. To je takové naše know-how.

 

Je nějaké jídlo, co opravdu nemáš rád?

Já jím úplně všechno, ani brouci mě neodradili.

 

Máš nějakou stravovací neřest?

To mám, jím hodně, jím rád, jím často, až moc rád mám maso. Snažím se maso nejíst vůbec nebo tak 2x týdně jako je to normální. Ale co si budeme povídat, libové maso není tak dobré.




Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017