Domů/Chef's table 15.1.2014

Chef's table 15.1.2014

Petr Hajný, Jan Punčochář, Miroslav Kalina, Marek Raditsch, Lukáš Skála. Více dojmů a report zde.


Petr Hajný: Telecí carpaccio a tartáre se žlutým melounem a zázvoremJan Punčochář: Mořský jazyk pečený v toastu s pórkem a estragonemMiroslav Kalina: Pečený telecí brzlík se žloutkovou kroketou a sauce perigord Marek Raditsch: Dančí hřbet s foie gras raviolou, ragú ze zelené čočky, černým kořenem a jalovcovou omáčkou Lukáš Skála: Čokoládová trubička Valrhona plněná krémem ze sečuánského pepře a meruňkové pyré, sedlina z černého rybízu, pošírovaná meruňka v javorovém sirupu a zmrzlina z wasabi


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017