Domů/Chef's table 23.1. 2014

Chef's table 23.1. 2014


Ari Munandar: Zprudka opečené mušle Sv. Jakuba servírované s křupavými kalamáry, pikantním kokosovým dresinkem a asijskou Salsa VerdeKarolína Kocincová: Sněhová pusinka s tapiokovou pannacottou, espuma z manga, passion fruit krém a pralinka z bílé čokolády Valrhona a vanilkyPatrik Havlíček: Marinovaný steak z chilského Sea Basse s Tom Yan omáčkou, pěnou z palmového cukru a tempurou z ústřicePatrik Bečvář: Carpaccio z telecí svíčkové dochucené lanýžovou solí s parmazánovým moussem. Lehký rukolový salát a kaviár z tmavého aceta balsamicaJirka Král:Kachní prsa a stehno připravené a la Pekingská kachna, těstovinové placičky s čerstvou okurkou a zelenou cibulkou, omáčka Hoisin, okurkový kaviár a anýzová pěna


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017