Domů/detail akce ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2017/ Chef's Table

ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2017

08. 02. 2017 - 23. 02. 2017
Praha
table_image

Chef's Table 22. 02. 2017 0:00

Místo:



Pět předních šéfkuchařů vám společně připraví pětichodové menu. Toto menu vám bude servírováno ke stolu, který sdílíte s dalšími gastronomickými nadšenci a vždy s jedním z šéfkuchařů, který se na menu podílí. V průběhu večeře vám ochotně zodpoví vaše dotazy a případně prozradí své typy na úpravy jednotlivých surovin. Máte jedinečnou příležitost stávit zajímavý večer ve společnosti předních osobností českého kulinářského světa. K jednotlivým chodům vám sommelier Jakub Dubský ze společnosti Moët Hennessy Czech Republic bude podávat vybraná vína.

 

 


Welcome drink Champagne Moët Chandon Grande Vintage 2008

Canapés

 

 

MENU

 

1. chod - Tomáš Kněž (Chef O2 Arena)

Uzený sladkovodní úhoř, Foie Gras d´Aquitaine, jablka a celer.

 

Terrazas Chardonnay 2015

 

••••

 

2. chod - Tomáš Levý 

Čerstvý sýr, sušené hovězí maso Black Angus, lesní borůvky, brioška a tymián.

 

Cloudy Bay Sauvignon Blanc 2016

 

••••

 

3. chod - Lukáš Želechovský (Buddha Bar Prague)

Kachní prso Barberie, omáčka Hoisin, lanýž a Pak-Choi.

 

Cloudy Bay Pinot Noir 2014

 

••••

 

4. chod - Petr Vlásek (AvantGarde)

Divočák Lončák, česnek, škubánek, čekanka, vepřové jelítko a hlíva ústřičná.

 

Terrazas malbec 2014

••••

 

5. chod - Jan Horký (kapitán národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Compass Group Czech Republic)

Zmrzlina z kokosového ořechu, sladký hrášek a mučenka.

 

Terrazas Torrontes 2015

 

 

 

 

Sommelier: Moët Hennessy Czech republic

 

 

Cena menu zahrnuje degustaci vín a neomezenou konzumaci nealko nápojů a kávy.


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017