Domů/detail akce ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2017/ Chef's Jam Meeting

ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2017

08. 02. 2017 - 23. 02. 2017
Praha
jam_meeting_image

Chef's Jam Meeting 16. 02. 2017 19:00:00

Místo: Restaurace AvantGarde



Jak to vypadá, když se dva přední šéfkuchaři potkají u přátelského vaření Chef´s Jam Meeting? Filip a Ondřej pro Vás budou vařit každý tříchodové menu, tudíž hosté budou mít možnost ochutnat celkem šest chodů v doprovodu vybraných vín.

 

 

 

Welcome drink, canapés

 

 

MENU 1. 

 

Filip Sajler (Perfect Catering, Perfect Canteen, Kluci v akci)


Bramborové pyré, marinovaný siven alpský, pečené brambory, kaviár a Meringue.

 

F.X. Pichler Grüner Veltliner Federspiel Frauenweingarten 2015

 

••••

 

Daněk Rossini, hruška a celer.

 

Chateau Gaillard Saint Emilion Grand Cru 2012

 

••••

 

Čokoládový lanýž, čokoládová pěna, heřmánkové parfait, chia krém a rudý grapefruit.

 

Graham´s Six Grapes Porto Ruby Réserve

 

 

 

MENU 2. 

 

Ondřej Slanina (Chateau St.Havel****, Fresh Food Catering, Hungry Town, Kluci v akci)


Pečený siven alpský, maková krusta, dýňové pyré, restovaná červená řepa, Beurre-Monté a kaviár.

 

F.X. Pichler Grüner Veltliner Federspiel Frauenweingarten 2015

 

••••

 

Hřbet z daňka, petrželová krusta, švestkové souflé, kaštanový krém, kapustoé ragú, šafrán a omáčka z divokých šípků.

 

Chateau Gaillard Saint Emilion Grand Cru 2012

 

••••

 

Čokoládová terina Valhrona, hobliny z pomerančové kůry, karamelový chips a omáčka z pistáciových ořechů.

 

Graham´s Six Grapes Porto Ruby Réserve

 

 

 

Sommelier: Tomáš Brůha (1er Wines)

 

 

Cena menu zahrnuje degustaci vín a neomezenou konzumaci nealko nápojů a kávy.


Akci již nelze zakoupit.

Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 4. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

30. 12. 2016