Domů/detail akce ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2017/ Chef's Table

ZIMNÍ CHEF TIME FEST 2017

08. 02. 2017 - 23. 02. 2017
Praha
table_image

Chef's Table 08. 02. 2017 19:00:00

Místo: Restaurace AvantGarde



Pět předních šéfkuchařů vám společně připraví pětichodové menu. Toto menu vám bude servírováno ke stolu, který sdílíte s dalšími gastronomickými nadšenci a vždy s jedním z šéfkuchařů, který se na menu podílí. V průběhu večeře vám ochotně zodpoví vaše dotazy a případně prozradí své typy na úpravy jednotlivých surovin. Máte jedinečnou příležitost stávit zajímavý večer ve společnosti předních osobností českého kulinářského světa. K jednotlivým chodům vám sommelier Tomáš Brůha ze společnosti  1er Wines bude podávat vybraná vína.

 

 


Welcome drink, canapés


 

CHEF´S TABLE MENU


1. chod - Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada)

Marinovaný losos Label Rouge v citrusech a řepě, pečená barevná řepa, zauzená smetana a Yuzu gel.

 

Pieropan Soave Calvarino DOC 2015 

 

••••


2. chod - Norbert Hojda (Domov, Liberec)

Králík, brambor, mrkev, řapíkatý celer a černý rybíz.

 

Viña Leyda Chardonnay Falaris Hill 2014 

 

••••

 

3. chod - Pavel Sapík (Terasa U Zlaté studně)

Mořský ďas pečený na grilu ve slanině Pancetta, petrželové pyré, smrži, mladý hrášek                     a omáčka Beurre Monté.

Weingut Willi Schäfer Riesling Graacher Himmelreich kabinett 2015 

 

••••


4. chod - Petr Vlásek (AvantGarde)

Daněk z obory Klokočka, topinambur, lesní hříbky, brokolice a šípky.

 

Chateau Thénac Cotes de Bergerac rouge 2011 

 

••••

 

5. chod - Lukáš Skála (Bruxx, Vinohradský parlament)

Hruška, vlašské ořechy, brusinky a slaný karamel.

 

Chateau Dereszla Tokaji Aszu 5 puttonyos 2009 

 

 

 

Sommelier: Tomáš Brůha (1er Wines)

 


Cena menu zahrnuje degustaci vín a neomezenou konzumaci nealko nápojů a kávy.


Milovníci dobrého jídla a nadšenci do trendů moderní gastronomie se mohou těšit na 5. ročník zimního festivalu CHEF TIME FEST, který... více >

14. 11. 2017